Peruca bob scurt din fibra termorezistenta Aletta

1.429,00 lei

Peruca nedetectabila cu monofilament partial pe carare

Acest tip de peruca are in crestet sau o zonă de extrem de naturală, unde fiecare fir de păr a fost țesut individual.  Peruca arată deosebit de realist în zonele în care pielea este vizibilă, deoarece parul perucii pare să creasca direct din propriul scalp, la fel ca in cazul creșterii naturale a părului. Restul acestei peruci constă în mare parte dintr-o montura standard în care părul este cusut pe benzi fine de bumbac. Aceste trese se adaptează foarte bine la forma capului și permit aerului să circule.

Partea frontala este din dantela extinsa oferind discretia de care vreti sa va bucurati cand purtati o peruca marca Ellen Wille.

Lejer, natural și disponibil în multe culori, Perucile din păr sintetic rezistent la căldură, așa-numitele fibre termorezistente, au efect de memorie. Acest lucru menține părul în formă perfectă si poate fi coafat dupa bunul plac. Dacă se dorește, este posibilă o remodelare temporară, de exemplu cu un uscător de păr sau o placă de îndreptat părul. Fibrele sintetice sunt ușoare și sunt disponibile în multe culori – inclusiv tonuri de gri, nunatele imposibil de obtinut in cazul parului natural.

Avantajele peruci din fibra termorezistenta:
  • Calitate înaltă, aspect natural
  • Ușoare și gata de purtat
  • Gamă largă de culori, inclusiv tonuri de gri
  • Rezistent la căldură până la 130 grade Celsius

 

Golește

Informații suplimentare

Brand

Ellen Wille

Categorie

Peruci

Lungime par

mediu

Sex

femei

Material

Fibra termorezistenta

Montura

trese, monofilament partial

Culori Modixx

beige multi, bernstein, Champagne, chocolate, dark brown, dark chocolate, dark grey, ivory blonde, ruby red, silk grey