Cum cumpar?

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de mai jos. Odata facuta comanda, se considera ca sunteti de acord cu conditiile enuntate mai jos.

Poti comanda folosind numele produselor din catalogul online.

Atentie: Cititi cu atentie specificatiile din dreptul fiecarui produs.

Perucile din par uman au mentiunea ” par uman”. Exista o zona de sfaturi in care puteti citi mai multe detalii despre finisajele acestor peruci..

Odata ce ati identificat un produs care se potriveste dorintelor dvs., selectati culoarea din catalogul de culori disponibil pentru fiecare model.

Atentie!Culoarea din fotografie poate sa fie usor diferita in realitate in functie de setarile dvs cromatice disponibilepe telefonul mobil sau de rezolutia imaginii prezentata pe monitor. Consultati-va cu operatorul si cereti-i sa va trimita pe whatapp poze de pe culori in detaliu. Scuzele si explicatiile ulterioare nu se accepta.

Gama de culori prezinta anumite variatii: roted inseamna radacina inchisa, Ht inseamna suvite deschise etc.. Alegeti cu atentie modelul si culoarea si eventual luati in calcul inca un model favorit in cazul in care produsul solicitat initial nu este pe stoc sau a fost retras din productie in culoarea dorita.Termenul de livrare poate fi de pana la 14 zile dar, daca aveti noroc, se pot centraliza comenzile in asemenea maniera incat sa intrati in posesia produsului dorit cu mult mai repede.

Expertii in par alternativ recomanda clientilor si achizitionarea unei a doua peruci ca rezerva,  frecvent produsul cumparat initial degradandu-se din cauza unui intretineri improprii, a depozitarii lui sau a efectuarii de manevre nerecomandate pentru tipul de peruca respectiv.

Este foarte important insa sa accesati sectiunea destinata produselor de intretinere intrucat perucile, mesele si extensiile comercializate de firma noastra pot fi intretinute doar cu produse speciale.

Pentru a evita aparitia vreunei erori, verificati cu atentie fiecare cod de culoare introdus! Imediat ce ati adaugat codurile tuturor produselor dorite, apasati pe butonul ADAUGA IN COS

Cosul de cumparaturi: De fiecare data cand adaugati un produs in cos veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

Pentru a finaliza comanda, apasati butonul (Cumpara).

Formularul de comanda

Completati adresa la care doriti sa va fie expediat coletul (Strada, Numar, Bloc, Scara, Apartament, Cod Postal, Localitate, Judet). daca aveti mnetiuni speciale, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe whatspp sau eventual sa le inscrieti in campul rezervat adresei de livrare.

Atentie! Toate campurile sunt obligatorii! Datele dvs. personale precum si adresa de e-mail urmeaza a fi folosite doar de noi in scopul propus si nu va fi divulgat catre terti sub nici o forma. Noi nu incurajam spam-ul.