Sfatul expertilor

Buna ziua, Acest ghid este cu titlu pur orientativ. Analizati cu atentie informatiile din text si, cu tabelul in fata, cereti informatii suplimentare operatorului nostru. Nu uitati ca aceste produse tip lenjerie nu pot face obiectul returului. Eticheta nu permite, […] Mai multe »
Amoena prin reprezentantii ei in Romania (adica noi, Hermax) isi propune sa fie alaturi de tine pe toata aceasta perioada, de la diagnosticare pana... Mai multe »
Ce măsură sa aleg? Sunteți confuză, pe eticheta sutienului dvs mai vechi si sunt trecute mai multe mărimi si nu știți ce sa alegeți.... Mai multe »
Cum se intretine o peruca de par sintetic? Foarte simplu. Gasesti mai jos instructiunile pas cu pas.
Cum se ingrijesc perucile de par sintetic? „Perucile de par sintetic se spala?” „Cat de des se spala o peruca?” „Perucile de par sintetic... Mai multe »
avantaje peruci naturale
Dragele noastre, Noi, aici, la Hermax, ne confruntam frecvent cu o situatie delicata: Cei mai multi dintre clientii nostri cauta peruci din par natural... Mai multe »
„Primul tratament sistemic pentru alopecia areata este aprobat astazi, 13 iunie 2022. FDA a acordat aprobarea medicamentului Olumiant lansat de Compania Eli Lilly . FDA este agenția  din cadrul Departamentului de Sănătate și Servicii Umane din SUA care protejează sănătatea […] Mai multe »
Perioada imediat după operația la sân este probabil un moment în care femeile afectate se simt cele mai vulnerabile și expuse. Ele trebuie să se ocupe mai întâi de pierderea totală sau parțială a sânului – atât mental, cât și […] Mai multe »
Daca ati ales deja un sistem capilar, aveti nevoie, cu siguranta, sa aflati cum sa il aplicati. Apelati la ajutorul unui profesionist sau la cineva cu experienta si dexteritate. Accesati linkul atasat si urmariti instructiunile traduse de mai jos.https://www.youtube.com/watch?v=jFmapXYDM6c&t=116s Buna. […] Mai multe »
Apelati la un profesionist sau cineva experimentat. Cereti cat mai multe detalii operatorului. Accesati linkul de mai jos pentru videohttps://www.youtube.com/watch?v=a0JkiKe_4ug Bună, numele meu este Sabina Avenoso de la Academia Ellen Wille. Vă voi arăta cum să aplicati permanent un tupee […] Mai multe »
Protezele de silicon se spala pentru a preintampina incarcarea ei cu mirosuri specifice. O peliculă colorata se poate forma în exteriorul protezei din cauza... Mai multe »
Limfedemul presupune inflamare, umflături dureroase cauzate de fluidul țesutului congestionat. Acestea pot apărea ca urmare a îndepărtării chirurgicale a ganglionilor limfatici sau ca urmare... Mai multe »
Sutienul tău special se potrivește perfect atunci când te simți bine când nimic nu se increteste si proteza sta ferma pe pozitie. Vă oferă... Mai multe »
Compensarea sânilor ar trebui să se potrivească dvs. și stilului de viață. De aceea, Amoena oferă proteze din silicon și piese de compensare pentru... Mai multe »
Vrem să te simți confortabil în lenjeria ta. Acesta este motivul pentru care sutienele Amoena cu buzunare cusute au proprietăți speciale, cum ar fi sarmele/armatura/balenele care nu înțepă sau o închidere elastică pentru a asigura o potrivire optimă a protezei […] Mai multe »