Peruca din par natural remy pentru femei, nedetectabila, monofilament model bob Yara

vezi pret

Un bob lung, par natural, eleganta fara compromisuri, ideal pentru orice femeie care se vrea frumoasa si cocheta. Bucura-te de calitatea produselor Ellen Wille. Nu uita ca „fericirea este sanatatea sufletului.”

 

Cumpara online magazinul HERMAX

Cumpara online din magazinul HERMAX

Descriere

Un par moale precum casmirul, un fir de par natural sanatos pana la varf, o tunsoare la moda executata cu precizie germana, toate acestea sub un singur nume: peruca naturala bob Yara. Daca mai adaugam si un volum civilizat ( cu o densitate naturala de 100%, discret si de bun gust), plus monofilamentul si tulul frontal, sunt suficiente motive sa alegem acesta peruca.
Atentia la detalii si tehnologia de ultima oara se identifica cu brandul Ellen Wille. In colectia Perucci, ei ne propun peruci naturale la un pret accesibil. V-ati intrebat vreodata ce este acest par remy de care se face atata tapaj cand vorbim de peruci scumpe? Ce il face pe el sa faca diferenta de la simplu la dublu?
Cand spunem “remy” si vorbim despre peruci, ne referim la calitate. Calitatea remy se refera mai mult la calitatea perucii si nu la calitatea firului de par natural. Totul are legatura cu selectia, depozitarea si manufacturarea lui. Parul remy este parul natural strans si pastrat in manunchi, cu tot parul orientat in aceeasi directie. Parul remy este parul colectat de la o singura persoana, cu aceeasi textura a firului de par, parul fiind selectat si colectat cu grija pentru detalii, in mod special avandu-se in vedere pastrarea sensului de cadere a firului de par. Practic parul este orientat de la radacina la varfuri, tot la fel, indiferent de suvite. Acest aspect elimina riscul ca parul, sa se comporte diferit la vopsire, ondulare, creand un aspect uniform. Parul Remy are cuticula intacta. Manopera de depozitare si integrare a parului pe sens intr-o peruca este una foarte laborioasa si costisitoare. Asta face ca majoritatea perucilor de par natural remy sa fie de calitate superioara si mult mai scumpe.
Atentie: parul natural este intotdeauna remy la colectare, doar ca in procesul de depozitare, transport, vopsire, tratare etc, fabricare a perucii, directia de crestere se schimba si firele se orienteaza diferit. Parul se va incalci mai usor, se va ondula diferit intrucat, chiar daca este dispus intr-o baza de peruca, cusut si imobilizat, el nu face corp comun, nu face parte integranta din restul parului. Sunt suvite sau fire care se ridica, se electrizeaza diferit, elimina vopseaua din par diferit. Majoritatea perucilor din par natural nu sunt peruci natural remy, mai ales perucile ieftine. Un pret derizoriu cand este vorba de par natural (mai ales lung) trebuie sa va ridice un semn de intrebare. Culoarea perucilor, cu exceptia celor de origine europeana, este una extrem inchisa, nr 1. Perucile urmeaza pe urma sa fie tratate, decolorate si vopsite pentru a se obtine culori naturale si moderne. Acest proces executat in maniera eronata, face ca parul (natural, e drept) sa nu mai fie suplu, elastic si stralucitor, peruca din par natural pierzand astfel din naturalete. Este foarte important sa acordam atentie alegerii modelului, a brandului si nu in cele din urma, sa respectam instructiunile de ingrijire, pentru a ne bucura de peruca recent achizitionata cat mai mult timp.

Aici te poti comvinge daca ai facutcea mai buna alegere cand ai comandat o peruca de par natural https://www.hermax.ro/peruci-din-par-natural-si-pro-si-contra/

Informații suplimentare

Culori F1

espresso mix, darkchocolate mix, chocolate mix, lightbernstein rooted, champagne rooted, chestnut mix, lightchampagne rooted, sandyblonde rooted

Montura

Monofilament + trese

Material

par natural

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Sex

femei

Lungime par

mediu

Regiune de provenienta

remy

S-ar putea să-ți placă și…