Metode de plata

Plata online cu cardul

Pentru a-ti usura plata online cu cardul poti sa-l salvezi direct din contul tau de client sau la oricare dintre cumparaturile tale.

Tranzactia urmeaza sa fie confirmata printr-un e-mail pe adresa asociata contului tau. In cazul in care plata nu se confirma, vei primi un mesaj de reincercare. Daca alegi sa salvezi cardul, la urmatoarea comanda il vei putea selecta fara a mai fi nevoie sa introduci toate datele.

Pentru a creste securitatea platilor online, in acord cu ultimele reglementari UE, incepand cu 14 septembrie, bancile din Romania vor introduce treptat un nou factor de autentificare. Acest element nou de autentificare iti poate fi solicitat in procesul de autorizare a platii, alaturi de codul 3D Secure pe care il primesti prin SMS.

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

Plata ramburs

Plata se face în lei, integral, la livrare, in momentul inmanarii coletului de catre reprezentantul Fan Courier sau la ridicarea produselor de la agentiile Fan Courier.

Ordin de plata

Acest tip de plata se face doar in baza facturii proforme trimise de Hermax pe adresa de e-mail asociata contului de pe care se plaseaza comanda.

Plata prin banca se face in avans.

Fie faci plata prin depunere la ghiseul bancii la care avem noi cont fie prin transfer bancar, daca beneficiezi de un sistem de online banking. Informatiile necesare unei plati prin banca iti vor fi furnizate de catre noi in cazul alegerii acestei optiuni

Livrarea produselor comandate se face dupa confirmarea platii proformei emise in contul specificat in document.