Peruca par natural european Cosmo

vezi pret

Aceasta peruca de lux reprezinta un varf de gama al tehnologiei germane, realizata integral manual, pe o baza de monofilament in nuanta pielii. Banda de tul invizibil completeaza efectul realist. Baza moale si fina, cu parul inserat 100% manual ofera un confort de neegalat. Parul natural remy este de provenienta europeana, fiind fin si matasos.

Cumpara online magazinul HERMAX

Cumpara online din magazinul HERMAX

Descriere

Va prezentam modelul Cosmo, care face parte din cea mai exclusivista colecție a brandului german Ellen Wille, rafinament si lux la superlativ! Perucile sunt realizate 100% manual, oferind astfel naturalețe maximă. Fiecare fir de păr din baza perucii este introdus individual in monofilament – o plasă din țesătură care pare invizibilă atunci când este așezată pe scalp.
Cealaltă parte a părului este țesută pe un tul fin, foarte plăcut la atingere. Parul natural usor ca ca o pana, cu un nivel uimitor de confort, aceasta peruca este aproape nedetectabila. Peruca par natural remy european este un varf al tehnologiei de ultima ora. Avem beneficiile parului natural matasos si rezistent, ale monofilamentului transparent si aerisit si ale tulului frontal transparent care creeaza un efect optic extrem de realist.

Informații suplimentare

Culori F1

espresso mix, darkchocolate mix, chocolate mix, bernstein mix, lightchampagne mix, sandyblonde mix

Brand

Ellen Wille

Material

par natural

Montura

Monofilament + 100% Manual

Sex

femei

Lungime par

mediu

Regiune de provenienta

remy european