Peruca model Luna

1.229,00 lei

Perucile Ellen Wille sunt unul dintre cele mai cunoscute mărci din lumea perucilor datorită femeii care se află în spatele gamei.  Versatilitatea este ceea ce determină această colecție, deoarece gama vastă de stiluri, croiuri și culori vă oferă libertatea de a purta frizuri inspirate ca la salon în orice zi a săptămânii.

Cea mai recentă colecție Modixx de la Ellen Wille are glamour, clasă și un strop de rafinament. Peruca Luna e creata inteligent pentru a arăta, a simți și a se mișca la fel ca propriul păr. Cu o paleta  largă de stiluri  și nuanțe de culoare din care să alegi, poți fi sigur că este posibil să ai un păr grozav, în fiecare zi daca ai un asemenea model. Peruca Luna e din fibra termorezistenta care poate fi coafata cu placa la 130 grade. Peruca are monofilament pe carare si in fata, in dreptul fruntii, parul de la breton este cusut fir cu fir pentru a fi cat mai natural.

Golește

Informații suplimentare

Sex

femei

Montura

trese, monofilament partial

Material

Fibra termorezistenta

Lungime par

lung

Culori Modixx

bernstein multi, chocolate, chocolate multi, dark brown, dark chocolate, light champagne, pastel rose, pastell mint, rose wood, sahara beige

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille