Peruca par natural prime Adore

vezi pret

Creatorii de modele de la Ellen Wille, cel mai mare producator de peruci din Europa, s-au gandit sa adune intr-un singur produs avantajele parului Prime, rezistent termic, si parului uman. Parul Prime simuleaza perefct naturalul, iar combinatia perfecta ofera satisfactie deplina cumparatorului sofisticat: volum si tinuta, suplete si rezistenta. Peruca Adore – sigur o vei iubi!

Cumpara online magazinul HERMAX

Cumpara online din magazinul HERMAX

Descriere

Parul Prime reprezinta imbinarea perfecta a părului uman de înaltă calitate și a fibrelor sintetice rezistente la căldură. Aceasta inovatie a fost dezvoltata imbinand toata tehnologia si know-how despre avantajele ambelor fibre de păr. In consecinta, Ellen Wille ne oferă astfel un amestec perfect pentru clienții sofisticați. Peruca bob prezinta un model in tendinte, prezent anul acesta in toate cataloagele de profil. Monofilamentul pe carare impreuna cu tulul frontal denota o imagine extrem de realista. Peruca este foarte comoda intrucat baza ei este realizata din trese din bumbac pe care parul este inserat in mod echilibrat pentru a crea o peruca in care arati si te simti minunat. J’adore Adore! Pana la urma, cel mai frumos e cu siguranta parul dvs, dar noi va putem ajuta doar cu o peruca.

Pentru a vă menține stilul perfect de păr și a-l menține natural, vă rugăm să folosiți produsele noastre de îngrijire a părului uman la fiecare spălare sau coafat. Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile noastre de îngrijire pentru părul uman.

Informații suplimentare

Culori F1

espresso mix, darkchocolate mix, chocolate mix, nutbrown mix, bernstein rooted, caramel mix, champagne rooted, hotchilli mix, lightchampagne mix, mocca rooted, safranred rooted, silverblonde rooted

Montura

monofilament partial

Material

par mix Prime

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Sex

femei

Lungime par

mediu