Peruca par natural prime Promise

vezi pret

Odata cu trecerea anilor simti nevoia organica sa iti accesorizezi tinuta doar cu produse de CALITATE. Nu exista formule de compromis. Vrem pur si simplu totul. Un par scurt ne ofera libertatea in miscare pe care ne-o dorim, Un breton mai lung vine insa cu o tusa de senzualitate si prospetime. Un par matasos cu care pur si simplu adori sa te joci, sa te mangai.

Cumpara online magazinul HERMAX

Cumpara online din magazinul HERMAX

Descriere

Coafura acestei peruci este de un rafinament greu de egalat. Avem o lungime par scurt inspre mediu, suficient cat sa incadreze ovalul fetei precum rama unui tablou. Trasaturile fetei ies mai bine in evidenta. Ideal pentru o tinuta de business. Toate beneficiile intr-o singura peruca: mixul de par naturla si sintetic de la Ellen Wille, parul Prime, arată ca părul uman pur și combină culori atractive, nuanțe naturale și este uimitor de aspectuos. Părul este foarte matasos la atingere si isi pastreaza moliciunea de casmir si in timp daca sunt respectate instructiunile de pe eticheta.

Peruca nu necesita sa fie coafata, ea este deja gata de purtare, arata exact ca in catalog, dar pot fi uscate, ondulate și îndreptate (până la 140-150 C) dupa preferinte. Tu esti cea care alegi cum vrei sa arate parul tau. Acum esti ferita de capriciile vremii. Alege sa fii schimbatoare ca ea. Oricum, Femeile sunt creaturi menite sa fie iubite, nu intelese. Oscar Wilde

Partea sintetică a fibrei este o fibră inovatoare rezistenta la temperatura înaltă, care a fost recent dezvoltată. Acest lucru face ca ingrijirea si coafatul acestui tip de peruca să fie mai ușor decât in cazul unei peruci din păr uman 100%.

Întreaga zonă din crestetul capului constă in monofilament – o plasă care pare invizibilă pe piele și unde părul este țesut individual într-o măiestrie fină. Restul este cusut artizanal pe benzi fine de bumbac. Montura se adaptează foarte bine la forma capului și permite o circulație foarte bună a aerului.

Părul este cusut cu mașina pe trese fine de bumbac, obtinand astfel volum la rădăcini și find foarte usor de modelat. Tulul invizibil ofera o mai mare liberate in a coafa peruca, atat cu parul pe spate cat si intr-o parte. Nu suntem conditionati de vreo bordura vizibila. Peruca este foarte discreta, usoara si extrem de bine ventilata.

Informații suplimentare

Culori F1

espresso mix, chocolate mix, bernstein rooted, champagne rooted, mocca rooted, lighthoney mix, sand mix, stonegrey mix, smoke mix

Montura

Monofilament + trese

Material

par mix Prime

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Sex

femei

Lungime par

scurt