Peruca par natural prime scurt Encore

vezi pret

Un par atat de scurt si cu toate astea, avem atat de multe variante! Nu exista nici un motiv sa te opresti. Schimbarea e la ordinea zilei. Cu putina indemanare, imaginatie si cu ajutorul produselor destinate perucilor, poti imbratisa ce stil doresti. O peruca monofilament nedetectabila este un must-have al acestui sezon. Suna si poate fi a ta!

Cumpara online magazinul HERMAX

Cumpara online din magazinul HERMAX

Descriere

“Unul din cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat vreodată este că sunt femeie.” Marilyn Monroe spunea asta si ea era adorata de o lume intreaga. Bucura-te de această experienta. O schimbare poate fi benefica in viata ta. Nu ezita. Esti la noi pe site ca sa iti alegi o peruca. Aduna cate mai multe informatii inante de a comanda sau vino direct in magazine. O imagine face cat o mie de cuvinte. Experimentează ce este mai bun din ambele fibre (par natural remy si fibra sintetica rezistenta la temperatura inalta) cu peruca Encore de la Ellen Wille. Cea mai scurta frizura din Colectia Prime Power. Părul Remy-uman ultra fin se îmbină perfect cu fibra noastră specială Futura. Fibra inovatoare rezistenta la caldura adaugă acum mai multe opțiuni de culoare amestecurilor unice, rămânând ușor de îngrijit și extinzând aspectul vieții tale. Stil prim și confort final. Merită cineva un bis (Encore)!?

Deci, ce avem aici? Echipa de creatie de la Ellen Wille a propus in Colectia Prime Power un regal de modele, ce e mai bun si mai sofisticat, totul la un pret rezonabil, pentru a satisface exigentele celei mai sofisticate clientele. Monofilamentul – o plasă care pare invizibilă pe piele și unde părul este țesut individual într-o măiestrie fină. Restul acestei peruci constă în cea mai mare parte dintr-o baza țesută în care părul este cusut artizanal pe benzi fine de bumbac. Aceasta se adaptează foarte bine la forma si circumferinta capului și are o ventilatie foarte bună. Tulul frontal transparent din dreptul fruntii este un finisaj present la aproape toata colectia si el face din aceasta peruca una nedetectabila. Maxima discretie, maxim confort.

Cel mai atrăgător aspect pentru acest tip de păr sintetic este faptul că poate fi purtat adesea chiar din cutie, putin coafat sau deloc. Fibra folosită are „memorie” a ondulelor sau a volumului si isi revine dupa fiecare spalare la forma initiala. Dar daca parului sintetic clasic ii lipseste versatilitatea, fibrele sintetice rezistente la caldura pot fi ondulate si indreptate dupa bunul plac. Nota:  Ele pot fi mai dificil de modelat, deoarece fibra sintetică este mai rezistentă la schimbări. Este foarte important sa lecturati cu atentie instuctiunile de pe eticheta care insoteste produsul. Părul uman Remy prezent in aceasta combinatie este considerat o opțiune premium. Cuticulele parului fiind dispuse pe sens, in aceeasi directie (de la radacina catre varfuri), inca de la colectare pana la integrarea parului in peruca, incurcarea este mult redusă, iar părul pare și se simte mai mătăsos. Este extrem de important să folosiți produse de îngrijire special concepute special pentru perucile  din par uman intrucat chiar daca e vorba de par uman, acest păr este extrem de procesat si are nevoie de un tratament aparte. Nevoile lui speciale nu pot fi acoperite cu produsele existente in comert destinate parului nostru. De asemenea, rețineți că acest păr nu beneficiază de uleiurile naturale de la nivelul scalpului si pentru asta, este foarte important să-l hidratați și să-l condiționați părul zilnic.

Informații suplimentare

Culori F1

espresso mix, darkchocolate mix, chocolate mix, nutbrown mix, bernstein rooted, caramel mix, champagne rooted, hotchilli mix, lightchampagne mix, mocca rooted, salt/pepper mix, silverblonde rooted, naturewhite mix, smoke mix

Montura

Monofilament + trese

Material

par mix Prime

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Sex

femei

Lungime par

scurt