Ghid masuri proteza externa san

Amoena prin reprezentantii ei in Romania (adica noi, Hermax) isi propune sa fie alaturi de tine pe toata aceasta perioada, de la diagnosticare pana la recuperarea integrala.

Gasesti la noi bustiere postmastectomie si proteze externe de san textile, ideale pentru perioada imediat postoperatorie, sutiene medicale si proteze de san din silicon, plasturi speciali pentru recuperarea estetica a cicatricilor, pijamale si costume de baie cu bustiera incoroporata.

E absolut normal sa nu stii ce marime vei purta la proteza, mai ales ca sistemul de numerotare pentru proteze (de la 1-17) nu coincide cu sistemul cu care esti tu obisnuita (75AA – 115G) etc.

Pentru a sti exact ce marime de proteza porti, ar trebui sa te adresezi unui centru de protezare specializat. (Bucuresti, Sos Fundeni 147A la Magazinul de peruci si proteze e una din adresele pe care le putem recomanda).

Acolo vei gasi oameni instruiti special ca sa faca acest proces cat mai discret si profesionist cu putinta.

Daca nu ai nici un centru in apropiere sau ai ales sa nu te expui deocamdata, poti gasi mai jos un ghid de masurare special pentru a identifica marimea corespunzatoare pentru proteza.

Nu uita: masoara cu atentie, eventual roaga pe cine apropiat sa te ajute, in asa fel incat marja de eroare sa fie cat mai mica.

O usoara eroare poate genera o asimetrie intre sanul tau natural si proteza de san aleasa. Nu e o mare problema, nici natura nu e perfecta, stii bine ca sanii nostri sunt asimetrici, stangul nu este niciodata identic cu dreptul.

Putem corecta aceasta eroare si astfel coloana noastra nu va sesiza diferenta de greutate intre sanul natural si proteza de san si astfel nu se vor instala dureri de spate si silueta va fi armonioasa.

Nu este foarte complicat, ai nevoie doar de un centimetru de croitorie, o oglinda in care sa verifici ca postura ta e corecta/dreapta in timpul masuratorii si eventual de cineva apropiat care sa te ajute.

Daca este ceva ce nu intelegi, suna-ne. Intreaba!

Odata expediate, produsele dispozitive medicale nu pot fi returnate

Sa revenim.

 

Pasul 1. Citeste cu atentie in aceeasi Sectiune de Sfaturi de pe site, articolul dedicat Ghidul de masurare sutiene medicale.https://www.hermax.ro/ghid-masuri-sutien-medical/

Pasul 2. Acum ca ai aflat deja marimea pe care o porti la sutien, e mult mai usor sa vezi ce marime ai la proteza externa de san. Uita-te cu atentie in partea stanga a tabelului din imagine, acolo vei vedea pe coloana portocalie dimensiunea in centimetri sub bust. (60-115 cm)

Pasul 3. pe primul rand de sus sunt enumerate marimile cupelor (AA,A, C..G).

Pasul 4. Acum cobori cu degetul pe coloana in jos si vei vedea corespondentul marimii pentru proteza

Aceasta este marimea ta de proteza.

Exemplu:Pentru a afla ce proteza ne trebuie daca purtam sutien marimea 75B, proteza corecta este nr 4.

Ce zici? Ai inteles?

 

Tags: ghid marime proteza, marime proteza san, proteza externa de san, proteza silicon