Peruca
Reduceri!

Peruca Raquel Welch par scurt cu breton lung, asimetric, River Mono

1.200,00 lei

“Eleganța este atunci când interiorul este la fel de frumos ca exteriorul” spunea Coco Chanel. Lasă-ne pe noi sa ne ocupăm de fizicul tău, tu alege sa fii frumoasa cu o perucă Raquel Welch de calitate, Bretonul amplu flatează orice fizionomie, cărarea de monofilament realistă, culori natural sau extravagante, ce mai, ai toate motivele sa apeși pe buton. Click si aceasta peruca poate fi a ta chiar mâine!

Cumpara online magazinul HERMAX

Cumpara online din magazinul HERMAX

Descriere

Indiferent dacă este purtata cu parul neted și elegant sau pur si simplu aranjata cu degetele pentru un aspect vesel, peruca River Mono de la Raquel Welch are un stil contemporan. Parul de la spate este subțiat pentru a realiza un profil uimitor iar straturile mai scurte ușor ondulate din zona superioara creează volum.

Bretonul ușor asimetric tăiat cu briciul adaugă un aer de rafinament, în timp ce monofilamentul pe cărare sporește aspectul natural. Aceasta peruca scurta din par sintetic care își păstrează forma si culoarea oferă multe opțiuni de styling.

Mărimea perucii este universala. Se poate regla din interior cu ajutorul a doua benzi laterale moi, care se prind cu arici.

Raquel Welch este unul dintre cele mai bune branduri de lume in industria perucilor, câștigând o mulțime de premii internaționale. Este un brand exclusivist, ce pune accentul atât pe calitate cat si pe design.

River Mono este peruca pe care o cauți. Comanda acum aceasta peruca Raquel Welch.

Da un click si vei fi sic!

Informații suplimentare

Culori F1

darkespresso mix, chocolate mix, lightbernstein rooted, caramel rooted, champagne rooted, hotflame rooted, mocca rooted, platinblonde mix, sandyblonde rooted

Montura

monofilament partial

Material

par sintetic

Categorie

Peruci

Brand

Raquel Welch

Sex

femei

Lungime par

scurt

Phone
0771 207704
WApp
0771 207704