Reducere!

Peruca bob filat nedetectabila pentru femei Miami

1.189,00 lei 1.070,00 lei

Acest model de perucă cu par nu tocmai scurt, in trepte, ce îmbracă fruntea și mai ascunde din ani, propune un look tineresc, nonconformist. Culoarea din imagine este sandyblonde rooted dar dacă nu e tocmai genul tău, această perucă este disponibilă in 10 culori extrem de frumoase. Ai de unde alege!

Golește

Descriere

Peruca Miami de la Raquel Welch are o coafură bob cu breton, eleganta și în tendințe in orice anotimp. Acest aspect „shake and go” face ca peruca sa poate fi purtată netedă și elegantă, cum este în cutie, sau, cu ajutorul gelului modelator, mai dezordonată sau rebelă, după cum aveți chef. Fibra sintetică arată ca părul uman și este disponibilă într-o varietate de nuanțe inspirate din saloanele de coafură. Această perucă scurtă din dantelă scurtă este clasică, sic și elegantă.

Tulul frontal transparent creează o linie de păr invizibilă potrivită pentru toate tonurile pielii. Monofilamentul din creștet, in care fibrele sunt inserate manual oferă o ventilare mai bună si un aspect mai natural.

Această perucă sintetică frumoasă este pre-stilată drept și este gata de purtat din cutie.

Miami este una din preferatele lui Raquel Welch!

Fă-ți o bucurie, comandă Miami acum și te vei transforma imediat într-o divă.

Informații suplimentare

Culori F1

espresso rooted, chocolate rooted, hazelnut mix, tobacco rooted, hotmocca rooted, hotchilli rooted, lightcaramel rooted, lightchampagne rooted, sand rooted, sandyblonde rooted

Montura

monofilament partial

Material

par sintetic

Categorie

Peruci

Brand

Raquel Welch

Sex

femei

Lungime par

mediu