Reducere!

Peruca din par sintetic scurt pentru femei, Indiana

1.029,00 lei 926,00 lei

Vrei să arăți ca o vedeta de la Hollywood? Sau vrei tu sa fii o sursa de inspirație pentru alții?! Un păr tuns in trepte, practic, sexy si tineresc. Nu ai nevoie de nici un stilist. Scuturi ușor din cap, dai cu mana prin păr si poți trece la atac. Viața e frumoasa si merită trăită la orice vârstă.

Golește

Descriere

Peruca Indiana este una dintre cele mai vândute peruci Raquel Welch. Preferata multor actrițe de la Hollywood (printre care si Jane Fonda), această coafură zbanghie obținută prin tehnica razor-cut este gata de purtat, dar si ușor de modelat. Indiana este o perucă sintetică de calitate, ușor ondulată, care iți oferă o mulțime de opțiuni. Adăugați crema modelatoare si jucați-vă cu părul, lăsând liberă imaginația. De asemenea, peruca Indiana este disponibilă la comandă în doisprezece mixuri de culori, printre care două frumoase nuanțe grizonate.

Modelul Indiana se poate găsi și în varianta Indiana Mono

Comandă acum modelul Indiana si vei obține un look de Hollywood instantaneu.

Informații suplimentare

Culori F1

espresso mix, chocolate mix, bernstein mix, "sand, champagne mix, darkauburn mix, hazelnutmix, mocca mix, sandmulti mix, safranred mix, snow mix, smoke mix

Montura

monofilament partial

Material

par sintetic

Categorie

Peruci

Brand

Raquel Welch

Sex

femei

Lungime par

scurt