Peruca bob pentru femei, monofilament, Idaho Mono

1.739,00 lei

Peruca Idaho Mono de la Raquel Welch este o perucă bob scurtă. Datorită monofilamentului pe cărare, unde firele de păr sunt inserate manual, fir cu fir, aceasta perucă imită creșterea naturală a părului și se îmbină cu tonurile pielii oferindu-ți cel mai natural aspect. Coafura perucii Idaho Mono este elegantă și clasică, dar totuși la moda. Această perucă scurtă este croită, aranjată si gata de purtat. Pentru a o personaliza, puteți fila ușor bretonul sau îl puteți purta după ureche. Idaho Mono este disponibil în zece mixuri de culori, printre care si o frumoasă nuanță grizonată!

Golește

Descriere

Un alt bob texturat, foarte ușor de purtat indiferent de structura feței. Cu siguranță ți se potrivește si ție! Ești la a doua tinerețe?! Felicitări, aceasta coafură iți va da noblețe si dacă o alegi într-o culoare caldă, te va întineri vizibil. Peruca montata pe monofilament pe cărare, prevăzută în dreptul frunții cu un tul transparent in care firele sunt inserate unul cate unul, par sa crească direct din piele. Efect foarte natural, fire de par de diferite dimensiuni (baby hair) se zbenguie rebele, parul e mătăsos, alunecă ușor și este o terapie să te joci cu mâna prin el. Mai aștepți încă un motiv? Nu știi ce pierzi: 10 nuanțe vibrante din care poți alege. Voila!

Informații suplimentare

Culori F1

espresso mix, darkchocolate rooted, chocolate rooted, lightbernstein rooted, caramel rooted, champagne rooted, cinnamonbrown mix, ginger mix, pearlblonde rooted, salt/pepper rooted

Montura

monofilament partial

Material

par sintetic

Categorie

Peruci

Brand

Raquel Welch

Sex

femei

Lungime par

mediu