Peruca

Peruca Napoli Soft cu par scurt

1.229,00 lei

Colectia Modixx de la Ellen Wille include unele dintre peruci de cea mai înaltă calitate de pe piața europeană. Folosind tehnologie modernă în construcție și modele care prezintă cele mai recente tendințe de modă, fiecare perucă Ellen Wille se distinge prin cel mai înalt nivel de calitate și confort. Perucile Ellen Wille sunt potrivite purtătorilor de peruci care doresc un nou accesoriu de modă și pentru doamnele care au nevoie de o perucă din motive medicale. Ellen Wille este adesea menționată drept liderul pieței europene în peruci și articole de păr, deoarece culoarea cu radacini usor inchise, modelele discrete cu tul din dantelă sunt naturale, frumoase și confortabile. Aflați de ce ne concentrăm pe colecția de peruci Ellen Wille cu unul dintre modelele noastre preferate : Peruca Napoli Soft.

Peruca Naspoli Soft propune un model monofilament ceea ce o indica in zilelel calduroase de vara pentru ca este foarte usoara si bine aerisita. Are tul frontal care o face nedetectabila ca peruca. Parul este cusust fir cu fir si pare ca creste chiar din piele. Comanda si tu, ce mai astepti!

Cumpara online magazinul HERMAX

Cumpara online din magazinul HERMAX

Informații suplimentare

Brand

Ellen Wille

Categorie

Peruci

Culori Modixx

bahama beige, bernstein multi, chestnut, chocolate, chocolate multi, dark brown, dark grey, dark sand, light champagne, light grey, middle grey, sand, sunny blonde, teak brown

Lungime par

scurt

Material

par sintetic

Montura

Monofilament + trese

Sex

femei

Phone
0771 207704
WApp
0771 207704