Peruca

Peruca monofilament pentru femei Fiore Soft

1.669,00 lei

Peruca monofilament cu par scurt, coafura clasica model Fire Soft are intreaga zonă a coroanei este formată din monofilament – o plasă care pare a fi invizibilă pe piele și unde părul este țesut individual într-o măiestrie fină. Restul acestei peruci constă în mare parte dintr-o tesatura în care părul este cusut cu talent pe benzi fine de bumbac. Montura perucii se adaptează foarte bine formei capului, și are o circulație a aerului foarte bună. Pe zona cararii ușor de văzut, monofilamentul realizat manual vă oferă o naturalețe deosebită.

Tul frontal extins in dreptul bretonului
Părul este cusut la mașină pe trese, care la rândul lor sunt atașate, folosind o tehnică lamelară, de benzi fine de bumbac. Ea se adaptează bine formei capului, oferind o potrivire fantastică și volum la rădăcini. Perucile sunt ușor de coafat și permit aerului să circule în jurul scalpului.

Cumpara online magazinul HERMAX

Cumpara online din magazinul HERMAX

Informații suplimentare

Brand

Ellen Wille

Categorie

Peruci

Culori Modixx

bahama beige, bernstein, chestnut, chocolate, dark chocolate, dark sand, grey multi, ivory blonde, light grey, pepper grey, red vino, sahara beige, silk grey, teak brown

Lungime par

mediu

Material

par sintetic

Montura

Monofilament + trese

Sex

femei

Phone
0771 207704
WApp
0771 207704