Peruca mono part Rica

1.069,00 lei

Perucile din păr sintetic de la Ellen Wille sunt de cea mai bună calitate. Fibra noastră de păr sintetică simulează strălucirea naturală și sănătoasă și nu poate fi distinsă vizual de părul natural.

Coafarea este foarte simplă, deoarece „ondula” părului este încorporată în structura părului, astfel încât coafura să fie întotdeauna perfectă și să o poți coafa cu ușurință cu mâinile. Utilizarea fibrelor permite o gamă uimitor de largă de culori neobișnuite și interesante.

Pentru a menține părul sintetic strălucitor cât mai mult posibil, vă recomandăm să folosiți produsele noastre de îngrijire a părului sintetic testate și testate (șampon, balsam, balsam)

Avantajele: Incredibil de ușor, Gata de purtare – perucile din păr sintetic sunt precoafate și își păstrează aspectul și forma originale după curățare. Peruci in Culori vibrante, nuanțe delicate
Preț rezonabil pentru o coafura inspirata.
Întreținere redusă

Golește

Informații suplimentare

Brand

Ellen Wille

Categorie

Peruci

Culori Modixx

ash grey, bahama beige, beige multi, bernstein multi, Champagne, chocolate, dark brown, dark chocolate, dark grey, ivory blonde, nut multi, red vino, teak brown

Lungime par

scurt

Material

par sintetic

Montura

trese, monofilament partial

Sex

femei