Peruca

Peruca Piemonte Super

2.309,00 lei

Peruca de lux confectionata manual. Pentru a afla detalii despre acest tip de finisaj, accesati sectiunea dedicata din Sfaturi. Peruca bob cu breton lung franjurat montat inn tul frontal din dantela.

Articolele legate manual sunt realizate în fiecare zi de oamnei diferiti. Prin urmare, sunt de așteptat ușoare variații în toate articolele realizate manual (zonele cu dantelă/monofilament și zonele cusute manual ale , inclusiv plasarea culorii).  Acest lucru este NORMAL cu orice articol realizat manual de la orice marcă.
Obiectivele producătorilor sunt de a face stiluri cât mai apropiate de natural. Producătorii de peruci sunt artizani și acești angajați au multi ani de experiență; instruit să realizeze articolele cu aceeași consistență. Cu toate acestea, se așteaptă o anumită variație la articolele produse manual si tocmai aceasta unicitate este frumoasa si scumpa. Nu exista dubluri. Nu sunt produse de serie.
Respectați întotdeauna îndrumările producătorului privind îngrijirea produsului dvs.
Culorile pot apărea diferite în realitate față de eșantionul furnizat pe ecran datorită variației afișărilor monitorului computerului.

Cumpara online magazinul HERMAX

Cumpara online din magazinul HERMAX

Informații suplimentare

Sex

femei

Montura

Monofilament + 100% Manual

Material

par sintetic

Lungime par

mediu

Culori Modixx

bahama beige, bernstein multi, Champagne, chocolate, chocolate multi, dark brown, dark chocolate, dark grey, light grey, sahara beige, sand, toffee brown

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Phone
0771 207704
WApp
0771 207704