Peruca par natural prime Impulse

vezi pret

Acest model de peruca te rasfata atat prin calitate cat si prin stilul propus. In scurt timp a devenit unul dintre bestseller-ele colectiei si va deveni un model clasic, preluat in colectia permanenta. Alege sa impresionezi!

Cumpara online magazinul HERMAX

Cumpara online din magazinul HERMAX

Descriere

Fii arhitectul vietii tale! Nu lasa pe nimeni sa te distraga de la misiunea ta, de la drumul tau. “Eu sunt propria mea femeie.” Evita Peron

Peruca Impulse de la Ellen Wille face parte din Colectia PrimePower. Ea prezinta o tunsoare par scurt cu volum, perfect pentru cele care isi doresc sa se bucure de avantajele parului scurt dar sa ii adauge o tusa de eleganta. Coafura este realizata cu precizie absolută, iar densitatea totală o face ușoară și naturală. O peruca de 50 grame este ca un fulg. Nu vei fi stanjenita in miscarile tale, vei uita ca porti o peruca. Te vei bucura de liberate absoluta.Peruca Impuls este o peruca realizata integral manual. Părul este țesut manual cu măiestrie complexă într-un tul elastic elastic, oferindu-vă o perucă incredibil de ușoară și confortabilă, ideală pentru cele cu pielea scalpului sensibil. Practic, fiecare fir de par este inserat in baza, avand miscare si tinuta proprii, identic celui natural. Peruca poate fi foarte usor aranjata cu mana, putand sa va schimbati cararea dupa plac. Portiunea din vârful perucii este conceputa astfel încât sa permita o ventilatie excelenta, impiedicand transpiratia. Astfel, aceste peruci sunt cele mai confortabile si aceasta calitate printre altele justifica pretul mai mare in raport cu perucile simple.

Informații suplimentare

Culori F1

espresso mix, chocolate mix, bernstein rooted, caramel mix, champagne rooted, mocca rooted, stonegrey mix, smoke mix

Montura

100% Manual

Material

par mix Prime

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Sex

femei

Lungime par

scurt