Peruca frizura garcon Next

777,00 lei

Perucile revin in forta! Peruci ieftine, peruci scumpe, peruci de calitate, peruci de lux sau peruci chinezesti, toate sunt in trend.

Golește

Descriere

Perucile revin in forta! Peruci ieftine, peruci scumpe, peruci de calitate, peruci de lux sau peruci chinezesti, toate sunt in trend. Peruci roscate, peruci blonde, peruca scurta sau peruca lunga, mii de cautari aglomereaza motoarele de cautare Google, doar-doar va fi gasita cea mai potrivita, cea mai cea! Cautarea nu este simpla. Mii de produse, cateva branduri si o mana de companii isi disputa suprematia pe piata de par alternativ. Colectia de peruci Changes a fost lansata in anul 2019 de compania germana Ellen Wille. Modelul Next este o peruca cu multa personalitate. O peruca cu un aer berlinez. Peruca Next are o baza de trese, cu mono part in crestet. Gasiti foarte multe detalii cu privire la aceste finisaje in articolele dedicate finisajelor si tipurilor de montura peruci. Daca nu te convingem, vino sa o probezi in magazin si, chiar daca nu o cumperi, fa macar o poza cu un par super, FARA FILTRE.

Informații suplimentare

Culori F1

espresso rooted, darkchocolate rooted, chocolate lighted, hazelnut lighted, tobacco rooted, champagne rooted, cinnamon mix, hotflame mix, lightcaramel rooted, sandmulti rooted, pearlblonde rooted, salt/pepper rooted

Montura

monofilament partial

Material

par sintetic

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Sex

femei

Lungime par

scurt

S-ar putea să-ți placă și…