Peruca artificiala de calitate Spark

Perucile sintetice de la Ellen Wille sunt confectionate din fibre de cea mai inalta calitate, oferind un aspect mai fin, incredibil de realist si imita parul natural.

Descriere

Perucile sintetice de la Ellen Wille sunt confectionate din fibre de cea mai inalta calitate, oferind un aspect mai fin, incredibil de realist si imita parul natural. Parul este texturat pe toata lungimea lui avand o tinuta fresh potrivita pentru o femeie nonconformista si activa. E suficient sa o scuturi si sa o pui peruca pe cap. Aceasta peruca ofera volum suficient pentru a maguli trasaturile fetei, o paleta cromatica de invidiat cu nuante si efecte greu de realizat chiar si la un salon de catre un profesionist.
Stratificarea tunsorii este un element esential pentru frumoasele cu fata mai rotunda. Este contraindicat bretonul drept si dens. in plus, aveti grija ca urechile sa fie acoperite.
Peruca cu par scurt are un efect de intinerire impresionant si alungeste ovalul fetei. Aceasta coafura propusa de peruca Spark este ideala pentru femeile mature asumate. Nu stii daca ai fata rotunda?! Echilibrata ca lungime si latime; obraji rotunzi; frunte lata; pometii proeminenti; toate acestea sunt parametrii dupa care recunosti o fata rotunda. Ce zici, simplu, nu?

Informații suplimentare

Culori F1

espresso mix, chocolate rooted, tobacco lighted, lightbernstein rooted, darksand rooted, champagne rooted, auburn lighted, hazelnut rooted, hotflame rooted, nutbrown lighted, pearlblonde mix, wildcherry rooted

Montura

monofilament partial

Material

par sintetic

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Sex

femei

Lungime par

scurt

S-ar putea să-ți placă și…