Peruca

Sutien postmastectomie Kelly black, Amoena

150,00 lei

Sutien dublat buretat cu cupe ascutite. Acest model se preteaza a fi purtat sub camasa. mai putin sub tricou sau lenjerie mulata. Beneficii cheie
Bretelele de umăr îți susțin forma sânilor fără a pune vreo presiune pe umeri. Unele modele au pentru marimile mai mari si bretelelele mai late si captusite pentru un confort optim.
Și buzunarele discrete, bilaterale, vă vor ține proteza de san, așa că nu va aluneca și nu se va misca deasupra cupei. Materialele din țesătură ultra-fină sau din microfibre, care este modelat pentru a se potrivi perfect în cupa sutienului și moale la atingere.
Gama Amoena include atât stiluri de sutien cu armatura (balene), cât și fără balene. Acest model Kelly este fara armatura dar chiar si modelele cu armatura sunt flex-confort, special concepute pentru a urma curba formei sânilor, oferind un sprijin delicat, fără a pune presiune pe forma sânului sau zona cicatricii.
Sutienele Amoena pot fi purtate de toate femeile – indiferent dacă aveți nevoie de o proteza bilateral, stânga, dreapta sau fără buzunar.

Cumpara online magazinul HERMAX

Cumpara online din magazinul HERMAX

Informații suplimentare

Masuri sutiene medicale

90C, 90D, 90F, 95D, 100B

Phone
0771 207704
WApp
0771 207704