Proteza de san din silicon Amoena Essential Light, 2S

399,00 lei

SKU: NPR002 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Proteza de san din silicon usoara, simetrica marca Amoena.

Proteza de san este potrivita indiferent de pozitia sanului amputat.

Dacă sunteți în căutarea unei proteze de sân care să ofere performanțe fiabile, un confort superb și un aspect bun în fiecare zi, gama Amoena Essential este cea de care puteți depinde zi de zi.

Proteza de san Amoena Essential creează un contur natural, moale, care combină toată expertiza noastră mondială cu cele mai noi materiale, oferind în același timp un raport excelentă calitate – pret. Aceste proteze de sân arată, se simt și se comporta ca un sân real și sunt atât de ușoare și ușor de purtat. Tehnologia germana de ultima ora propune o proteza din silicon ușoară astfel incat greutatea Essential Light să fie cu 32% mai mică decât a unei proteze standard din silicon de aceeași formă și dimensiune.

Beneficii cheie
O proteza de sân ușor cu un singur strat, într-o formă modernă; oferă o potrivire echilibrată și sigură pentru femeile  care au nevoie de un produs de calitate.
Înălțimea mai mică și forma delicata  din partea de sus oferă o cadere naturală, concavă, superioara modelelor anterioare.
Fabricat cu silicon moale InTouch ușor și acoperit cu o pelicula mat ultra-moale; această proteza de sân este cu 32% mai ușoară decât formele standard de sân din silicon de aceeași dimensiune / formă

Mărimi
1 – 14

Luati legatura telefonic sau pe whatspp cu operatorul nostru pentru a vi se comunica modelele si marimile existente in stoc. Daca timpul si starea sanatatii va permit, nu ezitati sa va deplasati in locatiile indicate penru a proba si ridica comanda.

Nu uitati: Lenjeria intima si protezele sunt exceptate prin lege de la retur.

Material
Film PU, silicon ușor, silicon

Proteza de san externa din silicon, forma simetrica, forma  si culoare naturala, versiune usoara

Protezele de san pot fi: usoare sau normale, simetrice (indiferent de pozitia sanului operat) sau asimterice, de silicon (dupa 1.5 luni de la operatie sau textile – imediat de operatie, forma 1 (san usor lasat), 2 (normal si 3 (bombat)..

Gasiti mai multe detalii cu privire la calitatea si modelele de proteze de san disponibile in zona de articole de pe site sau accesand link :