Calota pentru barbati Perma Class

2.250,00 lei

Proteza capilara Perma Class vine ca o solutie salvatoare pentru multi barbati care se confrunta cu problema calvitiei. Ea se aplica usor, confom instructiunilor si, daca se respecta tot protocolul si se folosesc produsele recomandate, rezultatul este imediat. Uita de costurile mari ale implantului de par sau de multele precautii, apeleaza la un specialist pentru a -ti aplica aceasta proteza capilara de par si in mai putin de 1 ora, vei avea parul de mult visat! Nimic mai simplu!

Se foloseste impreuna cu adezivul lichid Perma Glue sau cu benzi speciale tip strong sau Ultrastrong care pot sa dureze cca 4-5 saptamani.

Accesati linkul de mai jos pentru a vedea cum se aplica.https://youtu.be/a0JkiKe_4ug

Apelati la un profesionist sau cineva cu experienta. Nu uitati sa comandati produsele pt ingirijirea parului natural, adezivii, solutia de curatare si dizolvantul.

Golește

Descriere

Proteza capilara Perma Class vine ca o solutie salvatoare pentru multi barbati care se confrunta cu problema calvitiei.

Ea se aplica usor, confom instructiunilor si, daca se respecta tot protocolul si se folosesc produsele recomandate, rezultatul este imediat.

Parul este natural 100% de cea mai buna calitate, REMY de origine indiana.

Calota de par este facuta sa fie aplicata cu ajutorul adezivilor prezentati in sectiunea de Produse de ingrijire si accesorii. Acestia pot fi adeziv lichid sau banda dublu adeziva cu fixare medie/puternica precum si un potentiator.

Lungimea parului 10- 15 cm.

Densitate medie.

Textura bazei este proiectata sa reziste cca 1-2 luni.

Uita de costurile mari ale implantului de par sau de multele precautii, apeleaza la un specialist pentru a-ti aplica aceasta proteza capilara de par si in mai putin de 1 ora, vei avea parul de mult visat!

Nimic mai simplu!

Daca ai deja un stilist cu care te intelegi de minune, cumpara de la noi sistemul de par si noi o sa il instruim gratuit sa iti faca montajul si mantenanta.

Prietenul la nevoie se cunoaste! Sistemele de par sunt foarte cautate de barbati.  Trainigul se face online si este gratuit si accesibil oriunde ai locui.

Informații suplimentare

Dimensiuni 10 × 20 × 25 cm
Montura

100% Manual

Material

par natural

Categorie

Proteze capilare

Brand

Ellen Wille

Sex

barbati

Regiune de provenienta

remy indian

Culori barbati B

1, 17, 1720, 1810, 19, 1b, 1b10, 1b20, 1b50, 1b80, 2, 2020, 210, 22, 250, 3, 310, 320, 350, 410, 5, 520, 550, 6, 620, 7, 740

S-ar putea să-ți placă și…