Peruca

Peruca sintetica femei cu par lung, brand Ellen Wille, Carrie

749,00 lei

„Singurul lucru constant din viata ta este schimbarea.Nu ai cum sa fugi de schimbare, te va gasi, iti va arunca in fata provocari si te va forta sa iti reconsideri modul in care iti traiesti viata”. Alege sa faci o schimbare in bine. Alege calitate: par lung, fin, rezistent in timp montat intr-o calota moale si usor de purtat. Noi te ajutam sa fii la fel de frumoasa! Sau si mai si!

Cumpara online magazinul HERMAX

Cumpara online din magazinul HERMAX

Descriere

Renumitul designer de peruci Ellen Wille a reusit prin stilul european multi-premiat sa domine chiar si piata americana. Colectia Perucci este o colectie moderna care da tonul in domeniu, modelele care o compun fiind vazute ca niste peruci de ultima generatie. Unul din modelele apreciate este Carrie.
Cu un par drept si frumos, cu un breton stratificat, varfurile usor evazate fac ca aceasta peruca sa fie adorabila. Imprima un look adolescentin. Verificati parametri de calitate sa va asigurati ca este potrivita si pentru dvs (monofilamentul partial situat chiar in crestetul capului simuleaza cresterea naturala a parului, tresele moi pe care este cusut parul permit aerului sa ajunga la nivelul pielii si sa o aeriseasca, peruca este foarte usoara (max 150 gr), la nivelul perciunilor si frunte veti gasi o dublura de catifea). Acest produs poate fi al tau chiar maine. Suna si verifica disponibilitatea in stoc a perucii cu par lung Carrie. Modelul este expus in fotografie pe culoarea chocolate.
Pentru a fi de neinlocuit, trebuie sa fii mereu diferit” Coco Chanel. De ce nu?

Informații suplimentare

Culori F1

ebony black, esspreso mix, chocolate mix, lightbernstein rooted, champagne rooted, auburn mix, mocca rooted, sand rooted, safranred rooted

Montura

monofilament partial

Material

par sintetic

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Sex

femei

Lungime par

lung

Phone
0771 207704
WApp
0771 207704