Peruca sintetica Raise

789,00 lei

Chiar daca exista mitul ca o peruca cu par scurt nu asigura o tinuta eleganta, o frizura texturata cu volum si breton cu lungime versatila, usor asmetric, este plina de feminitate.

Golește

Descriere

Chiar daca exista mitul ca o peruca cu par scurt nu asigura o tinuta eleganta, o frizura texturata cu volum si breton cu lungime versatila, usor asmetric, este plina de feminitate. Profesionistii dicteaza trendurile in styling dar popularitatea crescuta a acestui model ne duce cu gandul ca au fost inspirati cand au aleg gama cromatica pentru modelul Raise. Cel mai bine vandut este chiar in nuanta pearlblonde rooted. Peruca are un volum amplu. Coafura pe par scurt este recomandata indiferent de anotimp: in sezonul rece, parul scurt nu se atinge de guler, pulover, fular si atunci parul se intretine in forma dorita mult mai bine; in sezonul cald, peruca expune gatul liber si ne scuteste de senzatia de caldura. Puteti sa va bucurati pentru o perioada lunga de aceasta noua achizitie daca respectati instructiunile de pe site sau cele existente in cutie. Puteti cosmetiza usor peruca cu ajutorul cremei modelatoare pentru un look si mai texturat.

Informații suplimentare

Culori F1

espresso rooted, darkchocolate rooted, chocolate rooted, tobacco rooted, caramel rooted, champagne rooted, darkcherry mix, sandmulti rooted, pearlblonde rooted, salt/pepper mix, stonegrey rooted

Montura

monofilament partial

Material

par sintetic

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Sex

femei

Lungime par

scurt

S-ar putea să-ți placă și…