De ce sa aleg o peruca online?

Pentru ca este comod, rapid, discret.

Noi va putem oferi un sortiment de zeci de peruci disponibile in zeci de nuante.

Este greu de crezut ca nu v-ati pierde rabdarea sau energia daca ati deschide zeci de cutii intr-un magazin traditional, ati solicita multe cataloage, ati trimite o fata la depozit sa verifice stocul si ati astepta sa se elibereze o cabina unde sa puteti proba in liniste peruca.

Sunteti sigura ca aveti atata timp?

Poate sunteti curioasa sa atingeti peruca. Nu uitati ca realitatea este cu totul alta. De regula, nu indrazniti sa cereti mai mult de 2 peruci pentru ca simtiti ca „deranjati” iar perucile din par natural nici nu sunteti lasat sa le atingeti. Lumina este de regula una artificiala si nu va puteti face o impresie, vanzatoarea – nerabdatoare – va incurajeaza si va spune ca tot ceea ce probati va vine bine iar de cele mai multe ori iesiti din magazin cu un lucru de care va pare rau cum ajungeti acasa.

Ei bine, lucrurile s-au schimbat. Aveti acum tot timpul sa alegeti ceea ce va place, instalat comod in fotoliul din fata calculatorului, fara sa va preseze nimeni cu intrebari insistente, fara sa va jenati de priviri indiscrete. Aveti acces acum la ultimele tendinte in industria de par alternativ – peruci, mese, extensii – oriunde v-ati afla, intr-o capitala de judet sau un mic targ de provincie, acasa sau la serviciu – navigand in timpul programului.

V-ati gandit cat timp economisiti? Cate din magazine nu sunt inchise la ora cand va eliberati de la munca?

E suficient sa dati un print si va puteti consulta cu toti membri familiei sau cu cea mai buna prietena.

Obiectul va fi sigilat si ambalat de natura sa nu fie vizibi continutul si nu vor fi mentiuni cu privire la identitatea coletului in cazul livrarilor prin curier.

Si nu in ultimul rand, noi va garantam confidentialitatea datelor personale si ne asiguram ca obiectul dorit sa ajunga la dvs. intact si la timp.